Očistite sebe in svoje okolje pred negativnimi energijami

Vis imamo izjemno natrpane urnike in smo nenehno v gibanju, pa naj gre za službo, šolo, družabne dogodke, obisk gostov, nakupovanje ali celo samo pogovor po telefonu, če omenimo le nekatere. Redno sodelujemo z drugimi ljudmi, drugimi nastavitvami in prostori med našimi vsakodnevnimi dejavnostmi.

Pozitivne in slabe energije ljudje vedno pustimo za seboj, kamor koli gremo, a negativne energije imajo na nas največji vpliv. Nekdo ima morda slab dan in se ne počuti posebej optimistično, morda je besen, morda je bil v prepiru, morda mu je slabo itd. Te negativne energije se bodo sčasoma kopičile v vaši hiši, na delovnem mestu in celo v vas samih, zaradi česar se boste počutili izredno neuravnovešene in obtičale. Če čutite, da ste v težavah, se raje odpravite na čiščenje negativne energije.

Čeprav so nekateri ljudje bolj občutljivi na te negativne energije kot drugi, zlasti mladi, so pod vplivom vseh. Morda se počutite precej izčrpani, izčrpani in brez energije ali pa se počutite hiperaktivni, nemirni in razdražljivi, kar je običajna lastnost otrok. Morda boste tudi težko zaspali ali spali, se počutili nerazpoložene, se počutite nelagodno, vendar ne morete ugotoviti, kaj je narobe, nimate motivacije, ste čustveno nestabilni in na splošno na trnih. Ne glede na to, ali so blage, zmerne ali hude, se vsak na te negativne energije odzove drugače.

Da bi se izognili vplivu teh energij in ohranili harmonijo in mir, je ključnega pomena, da očistite svoje okolje doma in na delovnem mestu ter sebe.

Hitra in učinkovita tehnika za čiščenje je:

Mazanje z belim žajbljem

Splošno znano je, da dvigovanje vibracij kraja, osebe ali predmeta čisti, čisti in čisti negativnost v vseh njenih manifestacijah. Avro osebe, njene hiše ali poslovnega prostora je mogoče očistiti, prečistiti in zaščititi s paličicami za madeže. Čeprav je idealna tudi uporaba roke na enak način, bolj tradicionalen način razmazovanja zahteva uporabo peres, ki se uporabljajo za nežno pometanje in usmerjanje dima (kot to počnejo severnoameriški Indijanci).

– Nad ognjevarno posodo prižgite palico belega žajblja, da zagori in začne goreti. Ugasnite plamen in palica za madeže se bo začela kaditi.

– Uporabite roko ali pero za razmazovanje, da povlečete žajbljev dim čez glavo, skozi sprednji del telesa in navzdol po zadnjem delu telesa. V bistvu prenašate dim skozi svojo avro (energijsko polje, ki obdaja vaše celotno telo).

To lahko storite tudi s svojimi otroki in ostalo družino.

Odvisno od tega, kaj počnete vi in ​​vaša družina, lahko to počnete vsak dan, dvakrat, trikrat ali enkrat na teden.

Sledite svojemu instinktu ter temu, kako se obnašate in počutite vi in ​​vaša družina.

Hiter in učinkovit pristop za čiščenje vaše okolice:

– Zaprite vsa okna in vrata, preden začnete obred razmazovanja z žajbljem. Prižgite žajbelj na enak način, kot bi ga za osebno čiščenje.

– Pojdite po vsaki sobi vašega doma, na delovnem mestu ali poslovnem mestu in odstranite dim. Negativna energija se lahko zlahka preseli v vogale, omare in druga področja za shranjevanje, kar ustvarja zelo počasno energijo v prostoru. Bodite še posebej previdni pri razmazovanju teh območij. Bodite usmerjeni, da zapustite sobo in odpotujete kamor koli, po vašem mnenju se nahaja negativna in zastala energija. Raje čiščenje negativne energije, medtem ko jo spoznavate.

Za temeljito čiščenje je ključnega pomena, da opravite tako namazanje s kadilom kot žajbljem. Kadilo poskrbi, da se izgnane in dvignjene negativne energije sprostijo in zapustijo hišo ali lokacijo, ki jo čistimo, ne žajbelj.