5 πλεονεκτήματα του κρυπτονομίσματος Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ακόμα, μπορείτε να δοκιμάσετε κρυπτονομίσματα, Αν ψάχνετε για μια καλή διάθεση για μετρητά και πιστωτικές κάρτες. Αυτή τη στιγμή, αυτό το νόμισμα είναι σχετικά δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Πολλές εταιρείες δέχονται πλέον πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων όπως ακριβώς ένα κανονικό νόμισμα. Το Bitcoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, γι’ αυτό και ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βάζει πλουτοκράτη στα Bitcoin. Με την υποστήριξη του Blockchain, μπορείτε να κάνετε συμφωνίες χωρίς παγίδες ασφαλείας. Σε αυτή τη σύνθεση, πρόκειται να συγκεντρώσουμε μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του κρυπτονομίσματος.

 Εύκολες προσφορές

Ωστόσο, ξέρετε ότι χρεώνουν βαριά ναύλους πώλησης σε κάθε πώληση, εάν συναλλάσσεστε συχνά με νομικούς εκπροσώπους και μεσίτες. αποσπασματικά από αυτό, πρέπει να πληρώσετε για πολλά έγγραφα, προμήθειες και υπηρεσίες μεσιτείας.

Από την άλλη πλευρά, εάν χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα, μπορείτε να εξαιρέσετε όλους τους διαμεσολαβητές. Θα χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές δίκτυο για να εκτελέσετε όλες τις συμφωνίες σας. Κάθε πώληση είναι διαφανής και δεν περιλαμβάνει βαριές εκπτώσεις.

 Μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων

Είναι εύκολο να μεταφέρετε τη δύναμη του κρυπτονομίσματος από το ένα άτομο στο άλλο. Το blockchain είναι πάνω από όλα τα οικοσυστήματα. Έτσι, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις προσφορές σας σε ένα ασφαλές και ασφαλές έδαφος.

Το καλό με το CRYPTO GREECE είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε ευλογία τρίτων για αγέννητες πληρωμές. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε άπταιστα μεταφορά περιουσιακών στοιχείων χωρίς κανένα πρόβλημα, εάν έχετε αυτό το νόμισμα.

 Μη δημόσιες προσφορές

Στην περίπτωση μετρητών ή πίστωσης, υπάρχει αρχείο για κάθε πώληση. Και αυτά τα αρχεία αποθηκεύονται επίσης στην τράπεζα στην οποία έχετε τον λογαριασμό σας. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια πώληση, η τράπεζά σας διατηρεί αρχείο για αυτήν. Πράγματι, εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, η τράπεζά σας γνωρίζει πόσο σημαντικό πλουτοκράτη έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αυτό δεν είναι καλό από την άποψη της δέσμευσης.

Η ομορφιά των κρυπτονομισμάτων είναι ότι κάθε πώληση είναι μοναδική. Κάθε συμφωνία περιλαμβάνει όρους παραχώρησης. Υπάρχει μια ιδέα κίνησης που παρέχει τη βάση για την ανταλλαγή πληροφοριών. Τίποτα δεν θα αποκαλυφθεί στον φιλάνθρωπο εκτός από αυτό που επιτρέπετε. Έτσι, θα έχετε πλήρη δέσμευση και προστασία ταυτότητας.

 Χαμηλό ποσοστό πώλησης

Ωστόσο, θα εκπλαγείτε όταν δείτε ότι η τράπεζα σας έχει χρεώσει ένα ποσό πώλησης για κάθε πώληση που έχετε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, εάν ελέγξετε την κατάσταση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Ωστόσο, το συνολικό ποσό των τραπεζικών ναύλων θα είναι σχετικά υψηλό, εάν πραγματοποιείτε πολλές προσφορές κάθε μέρα.

Από την άλλη πλευρά, τα ναύλα πώλησης στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων είναι πραγματικά χαμηλά. Ωστόσο, εάν προσλάβετε τις υπηρεσίες τρίτου μέρους για τη διατήρηση του crypto portmanteau σας, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, αυτοί οι ναύλοι είναι πολύ λιγότεροι σε σύγκριση με τον αριθμό που χρεώνουν οι συμβατικές τράπεζες.

 Πνευματική ηρεμία

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να μεταφέρετε CRYPTO GREECE με απόλυτη ηρεμία. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την υπηρεσία εφόσον έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε μια εισαγωγική κατανόηση του δικτύου κρυπτονομισμάτων. Εν ολίγοις, αυτά είναι μόνο μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης κρυπτονομισμάτων.