Κορυφαίες 5 συμβουλές για την επιλογή προγραμματιστή Ιστού για το σημείο Web της επιχείρησής σας

Πώς να επιλέξετε ένα κατάστημα κατασκευή ιστοσελίδων

Απλός. Κάνεις τη σχολική σου εργασία πάνω τους. Επίσης, αρχίζετε να κάνετε ερωτήσεις και να κρατάτε σημειώσεις. Υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων δημιουργών ιστού. Θέλετε να πάτε με το κομψό γιατί, στην πραγματικότητα, ο προγραμματιστής ιστού σας είναι στην ουσία ο σύντροφός σας. Θέλετε να επιλέξετε έναν προγραμματιστή που παίρνει στα σοβαρά την επιχείρησή ΣΑΣ.

Τι ερωτήσεις κάνετε;

Υπάρχουν πολλές σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε έναν προγραμματιστή ιστού για το σημείο ιστού της επιχείρησής σας.

Η δημιουργία του σημείου ιστού σας μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Η επιλογή της κομψής εγκατάστασης σχεδίασης ιστοσελίδων για το σημείο web της επιχείρησής σας είναι μια πραγματικά σημαντική απόφαση. Και αν η εταιρεία σας μοιάζει με τις πιο μικρές επιχειρήσεις, προφανώς δεν έχετε εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η δημιουργία του ιστοτόπου σας θα πάρει χρόνο και δουλειά. Και η συνεργασία με έναν προγραμματιστή ιστού δεν είναι εύκολη δουλειά. Επομένως, επιλέξτε τη σωστή εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων από την πρώτη στιγμή και αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες μπορεί να είναι δαπανηρές και χρονοβόρες.

  1. Τι είδους εμπειρία ιστού έχετε;

Για αρχή, μάθετε τι είδους εμπειρία σχεδίασης έχει το σιωπηρό σχεδιαστικό σας ίδρυμα. Έχουν εμπειρία με λειτουργικά συστήματα περιεχομένου παρόμοια με το Joomla ή το Drupal, έχουν εμπειρία να δουλεύουν με “ακατέργαστο” HTML; Η εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων έχει δημιουργήσει ιστοσελίδες ανάλογες με τις δικές σας; Έχουν σχετική εμπειρία επιμέλειας; Εάν θέλετε να πωλείτε προϊόντα μέσω του διαδικτυακού σας σημείου και να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα, η εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που σκέφτεστε έχει εμπειρία με τη φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου;

. Έχετε χαρτοφυλάκιο που μπορώ να ελέγξω;

Μια μορφωμένη εταιρεία σχεδίασης ιστοσελίδων θα έχει ένα σταθερό χαρτοφυλάκιο από ιστοσελίδες που έχουν δημιουργήσει για άλλους επισκέπτες. Ζητήστε συνδέσμους σε άλλο σημείο που έχει δημιουργήσει η εταιρεία σχεδιασμού και ελέγξτε κάθε οστό

. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε; Τα σημεία έχουν ένα στυλ που σας αρέσει;

  1. Έχετε κάποια αναφορά;

Εκτός από την ανασκόπηση των ιστοσελίδων, ζητήστε αναφορές πελατών. επικοινωνήσουν με τους καλεσμένους τους και ρωτήστε τους για την εμπειρία τους με την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ήταν ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα; Πήραν αυτό που πλήρωσαν; Πόσα πλήρωσαν; Θα τους συνιστούσαν; Πόσο καιρό πήρε? Τι δεν τους άρεσε στην εταιρεία; Πόσο ανταποκρινόταν η εταιρεία όταν είχαν ερωτήσεις;

  1. Ποιες είναι οι τιμές σας;

Το πιο σημαντικό βήμα στην τιμολόγηση είναι να βεβαιωθείτε ότι η σιωπηρή εταιρεία σχεδιασμού περιγράφει όλες τις τιμές που σχετίζονται με το έργο και τις τοποθετεί σε σημειώσεις. ούτως ή άλλως συνάψτε μια συμφωνία εκτός εάν όλα τα έξοδα είναι καλά κατανοητά εκ των προτέρων.

Ρωτήστε τους λίγο για το πώς διαχειρίζονται τις πληρωμές. Ωστόσο, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, εάν απαντήσουν με έναν πραγματικά επιχειρηματικό και επαγγελματικό τρόπο. Ωστόσο, θα τα καταφέρουμε” ή “Ό,τι νιώθετε άνετα”, μην παραπλανηθείτε , Αν πετάξουν απαντήσεις όπως-“Μην ανησυχείτε. Αυτό είναι πρόβλημα να παραμείνεις. Λάβετε την τιμή με σημειώσεις πριν ξεκινήσετε το σχεδιασμό.

  1. Έχετε εμπειρία με τη βελτιστοποίηση μηχανών κυνηγιού;

Οι μεγάλοι κάτοχοι μικρών επιχειρήσεων δεν έχουν στον προϋπολογισμό τους να προσλάβουν ένα ξεχωριστό κατάστημα μάρκετινγκ για να εργαστούν στη βελτιστοποίηση μηχανών κυνηγιού (SEO), επομένως είναι επιτακτική ανάγκη ο προγραμματιστής ιστού σας να έχει εμπειρία στο SEO. Ένας καλός προγραμματιστής θα ξέρει ότι ο σχεδιασμός και το SEO πάνε χέρι-χέρι. Ο σχεδιασμός ενός σημείου ιστού για μηχανές κυνηγιού με νόμο “καθαρό” που χρησιμοποιεί απορρίμματα στυλ σφεντόνας είναι απαραίτητος για να καταχωριστεί το περιεχόμενό σας στις κορυφαίες μηχανές κυνηγιού, όπως η Google και η Bing.